Diensten

Mijn diensten concentreren zich rondom π’π²π¬π­πžπžπ¦, π³π’πœπ‘π­π›πšπšπ«π‘πžπ’π 𝐞𝐧 𝐳𝐞π₯𝐟𝐨𝐧𝐭𝐰𝐒𝐀𝐀𝐞π₯𝐒𝐧𝐠.

Op deze thema’s kun je mij inhuren als spreker/dagvoorzitter, als trainer/coach en als beleidsadviseur.

Amy-Jane Gielen, Tiny Habits, workshop, beleid met impact, #bestpracticesneedbestpeople, spreker

Tiny Habits keynote/workshop

Wil jij in 45-60 minuten meer leren over een baanbrekende (en effectief bewezen!) methode om gedrag en gewoontes te veranderen? Boek dan een keynote ofΒ  workshop voor jouw organisatie waarin ik jouw medewerkers op interactieve wijze meeneem in de Tiny Habits methode.Β 

Bekijk hier een evaluatie van mijn workshop en welke resultaten al na 60 minuten worden geboekt!

Deze workshop is uitermate geschikt als met jouw organisatie concrete stappen wilt zetten om jullie doelen te bereiken.

En het leuke is dat het toepasbaar is op ieder organisatievraagstuk: meer werkplezier, diversiteit & inclusie, bevorderen van (mentale) gezondheid.

Amy-Jane Gielen, LinkedIn, viral content, personal branding

Boost jouw LinkedIn succes: meer bereik, volgers en verkoop.

Deze foto werd gemaakt door het Algemeen Dagblad, nadat mijn LinkedIn posts weken achter elkaar viral gingen en miljoenen mensen bereikten.

Veel media interviews, een boekcontract en vele sprekersklussen volgden.

Sindsdien word ik continu gevraagd of ik mensen kan helpen met LinkedIn. Tot nu toe deed ik dat alleen inΒ 1:1 digitale strategiesessies.Β 

In cursus van ruim 2 uur, kan ik jou nu ook helpen! Ruim 400 cursisten gingen je voor!Β 

effectiviteitsscan Amy-Jane Gielen

Effectiviteitsscan

Wil jij weten of jouw project, interventie of beleidsplan de potentie heeft om bij te dragen aan effectief sociaal- of veiligheidsbeleid? Met de EBW methodeΒ© voer ik een scan uit op jouw project- of beleidsplan. Dat kan zowel bij de start of gedurende de looptijd van het plan. Ik vertel je wat de sterke punten zijn uit je plan, maar ook waar je nog aan kunt werken om het effectiever te maken.

Beleid met impact veiligheidsbeleid sociaal beleid evidence based

Best practices – best people coaching

Wil jij op alle leefgebieden (professioneel, fysiek, mentaal, sociaal) effectiever worden? Effectief beleid maken of uitvoeren en ondertussen in balans blijven?Β  Dat kan in een van mijn coachingstrajecten. Hierin combineer ik de bewezen effectieve coachingsmethode van Tiny Habits, de belangrijkste inzichten uit de literatuur over persoonlijke effectiviteit en welzijn en mijn 15-jaar lange ervaring in het sociaal- en veiligheidsdomein.

Lees verder om te kijken welke coachingstraject het beste bij je past.

Amy-Jane Gielen, Goede voornemens, Hack Your Habits, Atomic Habits, Tiny Habits, 2024, spreker, dagvoorzitter

Bungelt jouw mentale en fysieke gezondheid continu onderaan je prioriteitenlijstje? Of wil nu eindelijk werk maken van je bedrijf, een specifiek project of je online zichtbaarheid? Denk je dat je jezelf beter moet motiveren of gewoon meer discipline moet hebben?

Dan zijn mijn baanbrekende Hack Your Habits Masterclasses wat voor jou! Samen ontwerpen we ijzersterke gewoontes om jouw doelen in 2024 op nummer 1 te zetten.Β 

En dat allemaal zonder bergen discipline en dat je om 05.00 uur moet opstaan.

Amy-Jane Gielen, Tiny Habits, workshop, beleid met impact, #bestpracticesneedbestpeople, spreker

Tiny Habits workshop

Wil jij in 45-60 minuten meer leren over een baanbrekende (en effectief bewezen!) methode om gedrag en gewoontes te veranderen? Boek dan een keynote ofΒ  workshop waarin ik je op interactieve wijze meeneem in de Tiny Habits methode.Β 

Je leert niet alleen een model en methode voor gedragsverandering, maar je kunt de methode na afloop ook toepassen op de doelen waar jij persoonlijk of met jouw organisatie aan wilt werken.

Bekijk hier een evaluatie van mijn workshop en welke resultaten al na 45 minuten worden geboekt!

Deze workshop is uitermate geschikt voor deskundigheidsbevordering of teambuilding events.