Diensten

Ik help jou effectiever beleid te maken en/of uit te voeren in het sociaal en veiligheidsdomein. Beleid met impact vraagt om effectieve en weerbare professionals. Middels training, coaching en effectiviteitsscans help ik jou daar graag bij. Mijn diensten zijn voor bestuurders, managers, beleidsmaker en (uitvoerende) professionals in het sociaal en veiligheidsdomein.

Beleid met impact evaluatie sociaal beleid veiligheidsbeleid

Gratis effectiviteitsconsult

Het is mijn missie om bij te dragen aan effectief sociaal en veiligheidsbeleid. Beleid met impact kan alleen ontwikkeld en uitgevoerd worden door effectieve en weerbare professionals.  Daarom is mijn motto ‘best practices need best people’. #bestpracticesneedbestpeople

Wil jij weten hoe jij effectiever beleid kan maken en/of hoe je je eigen effectiviteit en veerkracht kunt vergroten? Plan dan een gratis effectiviteitsconsult.

Beleid met impact veiligheidsbeleid sociaal beleid evidence based

Impact Incubator

Impact Incubator: effectief beleid in 1 dag

Transformeer in 1 trainingsdag jouw beleid(sidee) tot een plan met impact. In deze 1-daagse sessie op de hei leer je hoe je effect plan maakt, hoe je gedrag verandert en krijg je feedback dr. Amy-Jane Gielen en beleidscollega’s. Aan het einde van deze dag loop je naar buiten met een plan met impact.

effectiviteitsscan Amy-Jane Gielen

Effectiviteitsscan

Wil jij weten of jouw project, interventie of beleidsplan de potentie heeft om bij te dragen aan effectief sociaal- of veiligheidsbeleid? Met de EBW methode© voer ik een scan uit op jouw project- of beleidsplan. Dat kan zowel bij de start of gedurende de looptijd van het plan. Ik vertel je wat de sterke punten zijn uit je plan, maar ook waar je nog aan kunt werken om het effectiever te maken.

Beleid met impact veiligheidsbeleid sociaal beleid evidence based

Best practices – best people coaching

Wil jij op alle leefgebieden (professioneel, fysiek, mentaal, sociaal) effectiever worden? Effectief beleid maken of uitvoeren en ondertussen in balans blijven?  Dat kan in een van mijn coachingstrajecten. Hierin combineer ik de bewezen effectieve coachingsmethode van Tiny Habits, de belangrijkste inzichten uit de literatuur over persoonlijke effectiviteit en welzijn en mijn 15-jaar lange ervaring in het sociaal- en veiligheidsdomein.

Lees verder om te kijken welke coachingstraject het beste bij je past.

Totale transformatie, Amy-Jane Gielen, beleid met impact, best practices, best people, Effectiviteitsconsult, werk, privé, balans, haasten, beleid

Totale Transformatie Traject

Mijn missie is bij te dragen aan sociaal- en veiligheidsbeleid met impact. Als je op deze pagina bent gekomen is dat vast ook jouw missie. Jij bent dit werk gaan doen, omdat je graag een maatschappelijke bijdrage wilt leveren. 

Ik help je daar graag bij. Ik geloof dat effectief beleid alleen maar gecreëerd of uitgevoerd kan worden door effectieve en weerbare professionals. 

Het Totale Transformatie Traject biedt een combinatie van training en coaching om op professioneel en privé vlak te transformeren.

Amy-Jane Gielen, Tiny Habits, workshop, beleid met impact, #bestpracticesneedbestpeople, spreker

Tiny Habits workshop

Wil jij in 45-60 minuten meer leren over een baanbrekende (en effectief bewezen!) methode om gedrag en gewoontes te veranderen? Boek dan een workshop waarin ik je op interactieve wijze meeneem in de Tiny Habits methode. 

Je leert niet alleen een model en methode voor gedragsverandering, maar je kunt de methode na afloop ook toepassen op de doelen waar jij persoonlijk of met jouw organisatie aan wilt werken.

Bekijk hier een evaluatie van mijn workshop en welke resultaten al na 45 minuten worden geboekt!

Deze workshop is uitermate geschikt voor deskundigheidsbevordering of teambuilding events.