Best Practices -Best People
Coaching

Beleid met impact kan alleen gemaakt worden als je zelf ook effectief en weerbaar bent. In de Best Practices – Best People Coaching help ik jou niet alleen met het maken van effectief beleid, maar ook met het vergroten van je professionele, fysieke en mentale weerbaarheid.

Jouw wensen en vragen vormen het vertrekpunt van deze coaching.

best practices best people amy-jane gielen coaching EBW

Hoe werkt het?

Heiwandeling Amy-Jane Gielen Coaching Weerbaarheid Effectiviteit

Intake: heiwandeling 

De intake start op de hei in het Gooi. Zo kunnen we elkaar face-to-face leren kennen én implementeren we meteen de werkzame principes voor meer effectiviteit en weerbaarheid. Buiten in de natuur lopen heeft zoveel bewezen effectieve mentale en fysieke voordelen.

Jouw wensen en aspiraties vormen het uitgangspunt bij deze methode. Wat wil jij graag bereiken? Meer beleid met impact? Vakmanschap? Minder stress, meer productiviteit, meer focus en/of een gezondere leefstijl?

We formuleren samen doelen en gaan daar in wekelijkse online coaching sessies mee aan de slag.

Amy-Jane Gielen, Tiny Habits, Workshop, Coach, Coaching, effectief

Tiny Habits® methode

Als gecertificeerd Tiny Habits® coach, maak ik gebruik van een wetenschappelijk bewezen effectieve methode voor gedragsverandering. De Tiny Habits® methode is ontwikkeld door dr. BJ Fogg, directeur van de Stanford Behavior Design Lab. Lees er hier meer over.

Met behulp van de Tiny Habits® methode bekijken we samen welke bestaande routines jij al in je leven hebt en hoe die kunnen dienen als ankermomenten voor de doelen die jij wilt realiseren. Klein en simpel starten is het uitgangspunt. Alleen zo veranderen goede voornemens tot blijvende verandering.

Amy-Jane Gielen, coach, effectiviteit, impact, best practices

Jouw coach

Ik ben dr. Amy-Jane Gielen van Evidence Based Work en heb ruim 15-jaar onderzoeks- en advieservaring in het sociaal en veiligheidsdomein. Als ondernemer met een chronische ziekte die op hele gevoelige dossiers heeft gewerkt (o.a. terrorisme en radicalisering) weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Tegelijkertijd ben ik me ook heel bewust hoe lastig dat soms is als de waan van de dag domineert en er iedere dag wel iets is dat spoed heeft.

96% van de mensen die ik heb gecoacht, zou mijn aanbevelen als coach. Ben jij de volgende die ik met succes coach?

Investering

Je kunt kiezen uit 3 coachingspakketten: 

Coaching Amy-Jane Gielen Tiny Habits impact effect weerbaarheid

970 euro excl. BTW

1. een intake van 1,5 uur, inclusief heiwandeling waarbij we jouw wensen en doelen gaan verkennen. Deze krijg je na afloop per email nagestuurd.

2. Toegang tot het 5-daagse coachingsprogramma van Tiny Habits®, waarbij je op een snelle en simpele manier kennismaakt met de methode én per email persoonlijk door mij wordt begeleid.

3. Drie online coachings van 60 minuten per sessie.

Deep dive

1870 euro excl. BTW

1. een intake van 1,5 uur, inclusief heiwandeling waarbij we jouw wensen en doelen gaan verkennen. Deze krijg je na afloop per email nagestuurd.

2. Toegang tot het 5-daagse coachingsprogramma van Tiny Habits®, waarbij je op een snelle en simpele manier kennismaakt met de methode én per email persoonlijk door mij wordt begeleid.

3. Zeven online coachings van 60 minuten per sessie

Coaching Amy-Jane Gielen Tiny Habits impact effect weerbaarheid

Prijs op aanvraag

Wil je intensiever of face-to-face begeleid worden> Dan bied ik ook vakinhoudelijke coaching aan, waarbij ik je intensiever begeleid bij het maken van effectiever beleid of werkgerelateerde dilemma’s. Dat kan eventueel ook in combinatie met meer persoonlijke coaching (hoe zit je in rol, hoe ga je om met ethische dilemma’s?). Dit betreft altijd maatwerk, maar bestaat in grote lijnen uit:

1. Kennismaking en hulpvraag

2. Analyse aan de hand van de EBW Methode

3. Presentatie bevindingen en feedback / Coaching

Plan een vrijblijvende call

Heb je vragen? Twijfel je welk coachingpakket je moet nemen? Speciaal voor jouw vragen heb ik tijd in mijn agenda gereserveerd. Je kunt zelf via onderstaande button een online meeting in mijn agenda inplannen en dan bespreken we samen jouw vragen.