Tiny Habits Coach

“Best practices need best people”  –          dr. Amy-Jane Gielen

Dit is mijn motto, omdat ik geloof dat je alleen impact kunt maken met mensen die het verschil kunnen maken. Dat vraagt om fysiek en mentaal gezonde professionals.  Met een landelijk burn-out percentage van ruim 20% is zelfzorg extra belangrijk.

Als gecertificeerd Tiny Habits coach help ik jou bij gedragsverandering en het creëren van positieve gewoontes. Dat doe ik middels 1:1 coaching, groepstraining en coaching en keynotes en workshops voor organisaties. 

Heel erg bedankt voor de goede workshop bij Unilever in Rotterdam! Heel mooi om te zien, horen, dat je met kleine veranderingen op een vast moment op de dag goede blijvende veranderingen kunt bewerkstelligen. Ik ga zeker meedoen met het gratis 5-daagse coachingsprogramma. Heel goed dit extraatje bij de workshop. De medewerkers kunnen nu met hun zelf gekozen Tiny Habits direct in de praktijk aan de slag. Dat maakt de impact van de workshop nog waardevoller.”  – Marry van der Velden | Unilever

De Tiny Habits methode

Tiny Habits methode

Als coach maak ik gebruik van de Tiny Habits methode, een wetenschappelijk bewezen effectieve methode voor gedragsverandering. Het is ontwikkeld door dr. BJ Fogg, gedragswetenschapper en directeur van de Stanford Behavior Design Lab. Hij is auteur van de New York Times Best Seller ‘Tiny Habits – the small changes that change everything’. Bij zijn Tiny Habits Academy heb ik me laten certificeren als Tiny Habits coach.

Jouw wensen en aspiraties vormen het uitgangspunt bij deze methode. Wat wil jij graag bereiken? Minder stress, meer productiviteit, meer focus en/of een gezondere leefstijl? Ik ga graag samen met jou aan de slag!

Reviews

98% van de respondenten die hebben deelgenomen aan het Tiny Habits coaching programma zouden mij zeer zeker aanbevelen als coach.

Hier enkele reviews van deelnemers die bij mij het Tiny Habits programma hebben doorlopen. Omdat ik internationaal werk, zitten hier reviews van klanten uit andere landen bij.

“Amy-Jane heeft me geweldig aangemoedigd en ondersteund. Ze gaf inspirerende voorbeelden op basis van haar persoonlijke ervaring.” (Sharon, Engeland)

“Amy-Jane reageerde heel snel op al mijn vragen en tijdens de live call heeft zij mij een geweldig advies gegeven. Ze checkte ook regelmatig in om te kijken hoe het ging met het onderdeel van de methode waar ik het meest moeite mee had – het vieren van mijn gewoontes. Dat heeft mij enorm geholpen.” (anoniem)

Amy-Jane Gielen, Tiny Habits, Workshop, Coach, Coaching, effectief

“Alles aan mijn coach was geweldig! Amy-Jane was heel goed in het uitzoeken wat er werkelijk toe deed en heeft me geholpen dat op te breken in gewoontes” (Jess, Australië)

“Snelle, nuttige, positieve en persoonlijke reacties.”  (Joost, Nederland)