Hack Your Habits Keynote of Workshop

Ik leer medewerkers van jouw organisatie hoe Tiny Habits –  de baanbrekende methode van Dr. BJ Fogg – kan helpen bij gedragsverandering. Of het nou gaat om het verbeteren van fysieke en mentale gezondheid, vergroten van de productiviteit of grotere organisatievraagstukken als herpositionering, diversiteit & inclusie of corporate social responsibility, ik help je er graag bij.

“Heel erg bedankt voor de goede workshop bij Unilever in Rotterdam! Heel mooi om te zien, horen, dat je met kleine veranderingen op een vast moment op de dag goede blijvende veranderingen kunt bewerkstelligen. Ik ga zeker meedoen met het gratis 5-daagse coachingsprogramma. Heel goed dit extraatje bij de workshop. De medewerkers kunnen nu met hun zelf gekozen Tiny Habits direct in de praktijk aan de slag. Dat maakt de impact van de workshop nog waardevoller.”  – Marry van der Velden | Unilever

Opzet keynote/workshops

Lees hieronder hoe ik te werk ga en belangrijker, wat de impact is als ik voor jouw organisatie kom spreken.

Amy-Jane Gielen Impact Spreker Keynote Gedragsverandering Tiny Habits, Atomic Habits

Hoe ga ik te werk?

 • In een digitaal kennismakingsgesprek bespreek ik graag jouw wensen voor de keynote.
 • Iedere keynote maak ik altijd op maat afhankelijk van de gewenste focus. Is het doel om bij te dragen aan de fysieke en mentale gezondheid van je medewerkers of is er een specifiek thema (zoals D&I, CSR, iets anders) waar je op in wilt zoomen?
 • Er zijn altijd een aantal centrale elementen in mijn keynotes:
  • Inzicht geven in een model voor gedragsverandering.
  • Inzicht in hoe je gewenste gedragsverandering kan vertalen naar Kleine Gewoontes (Tiny Habits).
  • Interactief aan de slag met de toepassing.
 • Omdat ik serieus ben over mijn missie om meer impact te maken, krijgen deelnemers na afloop toegang tot mijn 5-daagse gratis coachingsprogramma, zodat ze onder mijn begeleiding in de praktijk kunnen toepassen wat ze hebben geleerd. 
Amy-Jane Gielen Keynote Impact Spreker Tiny Habits Gedragsverandering

Impact

Het is mijn missie om impact te maken en die missie neem ik buitengewoon serieus, o.a. door mijn keynotes altijd te evalueren. Mijn keynotes leiden tot:

 • Meer inzicht in hoe gedragsverandering tot stand komt.
 • Kennis én competentie hoe je zelf Kleine Gewoontes (Tiny Habits) kunt ontwerpen. 
 • Intentie om Kleine Gewoontes in het persoonlijke en professionele leven toe te passen
 • Veel inschrijvingen voor het gratis 5-daagse coachingsprogramma, waarin medewerkers een week lang onder mijn begeleiding het geleerde in de praktijk toepassen.
 • Als wetenschapper die zelf tientallen trainingsprogramma’s heeft geëvalueerd, weet ik dat het buitengewoon uniek is dat zulke resultaten al in een keynote van 45-60 minuten worden bereikt. En als je mij niet gelooft, lees dan hier een van de vele evaluaties.
 
Amy-Jane Gielen, beleid met impact, Tiny Habits, coach, trainer, onderzoeker, Toolkit, evidence based werken, universiteit van amsterdam

Over mij

Ik ben dr. Amy-Jane Gielen van Evidence- Based Work (EBW). Ik ben door Dr. BJ Fogg opgeleid als gecertificeerd Tiny Habits® Coach.

 • Ik heb 16 jaar ervaring in het spreken voor (grote) groepen in zowel het bedrijfsleven (o.a. Unilever en Pon) als de publieke sector (VN, EU, diverse ministeries, gemeenten en onderwijsinstellingen).
 • In de evaluaties van mijn keynotes waarderen mensen vooral mijn persoonlijke en interactieve benadering. 
 • “Fijne en inspirerende workshop! Vond je ook een zeer prettige spreekster!” – deelnemer congres Kennisplatform Ondernemingsraden.
 • Ik heb honderden klanten succesvol gecoacht met de Tiny Habits® methode. 98% beveelt mij aan als coach.
 • Dankzij mijn tweetalige opvoeding, verzorg ik net zo makkelijk de keynote in het Engels voor jouw (internationale) organisatie.

Investering

Mijn keynotes zijn altijd maatwerk, maar zijn vanaf 2000 euro excl. BTW. Daarvoor krijgen jouw medewerkers dus meer inzicht in hoe gedragsverandering tot stand komt, zijn ze na afloop in staat om Kleine Gewoontes (Tiny Habits) te ontwerpen om bij te dragen aan jouw organisatievraagstuk en worden ze een week per email door mij begeleid om het geleerde in de praktijk toe te passen. Impact dus!

 

Plan een call

Heb je nog vragen? Plan zelf via onderstaande button een online meeting in mijn agenda en dan bespreken we geheel vrijblijvend samen jouw vragen.