Effectiviteitsscan

De effectiviteitsscan bestaat uit 3 stappen:

1. Kennismaking en hulpvraag

We starten met een digitale kennismaking. Hierin vertel jij wat over het plan, waar je zit in het proces (is het nog in ontwikkeling of wordt het al uitgevoerd?) en waar je eventueel tegenaan loopt. Samen maken we een inventarisatie van documenten die relevant zijn om aan mij op te sturen t.b.v. de scan.

2. Analyse aan de hand van de EBW Methode

Aan de hand van de EBW Methode ga ik jouw plan analyseren. Bevat jouw plan de juiste ingrediƫnten om effectief te kunnen zijn? Wat zijn sterke elementen? En welke zaken moeten nog aangescherpt of aangevuld worden om effectief te zijn?

3. Presentatie bevindingen

In een digitaal gesprek, koppel ik mijn bevindingen aan je terug. Op 1 A-4 krijg je mijn belangrijkste bevindingen nagestuurd.

Het is vervolgens jouw verantwoordelijkheid om aan de slag te gaan met het plan. Als aanvullende dienst kan ik je daar uiteraard wel bij helpen. Lees hier meer over mijn coaching.

Wil jij meer weten over de effectiviteitsscan? Plan dan geheel vrijblijvend hier een digitale afspraak in, zodat we in 30 minuten jouw vragen verder kunnen verkennen.