Start

SPREKER AMY-JANE GIELEN

Praktische strategieën voor succesvolle gewoontes

Stap binnen in de wereld van Amy-Jane Gielen, waar wetenschappelijke kennis wordt omgezet in praktische toepassingen voor het creëren van positieve verandering. Als ervaren habit coach en gepromoveerd politicoloog deelt ze haar diepgaande inzichten over gedragsverandering en het cultiveren van succesvolle gewoontes.

SPREKER AMY-JANE GIELEN

Praktische strategieën voor succesvolle gewoontes

Stap binnen in de wereld van Amy-Jane Gielen, waar wetenschappelijke kennis wordt omgezet in praktische toepassingen voor het creëren van positieve verandering. Als ervaren habit coach en gepromoveerd politicoloog deelt ze haar diepgaande inzichten over gedragsverandering en het cultiveren van succesvolle gewoontes.

In slechts 60 minuten verkrijg je kennis, competenties en zelfvertrouwen om duurzame, krachtige gewoontes te ontwikkelen, door middel van gerichte inzichten en praktische tools voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

Elke deelnemer krijgt toegang tot het 5-daagse ‘Hack Your Habits’ emailcoachingsprogramma, wat resulteert in het ontwikkelen van een nieuwe, automatische gewoonte bij meer dan 80% van de deelnemers.

Amy-Jane maakt wetenschap toepasbaar voor elke organisatorische uitdaging, gericht op het verbeteren van het welzijn en werkplezier van medewerkers, en het bevorderen van een betere samenwerking.

Bekend van:

OVER AMY-JANE GIELEN

Een leven gewijd aan impact en verandering

Amy-Jane Gielen is een vooraanstaand figuur die bekend staat om haar veelzijdige expertise en haar toewijding aan het bevorderen van positieve verandering. Als gepromoveerd politicoloog en gecertificeerd Habit Coach heeft ze haar missie geleid om impact te creëren door bewezen strategieën voor gedragsverandering te delen.

Haar vermogen om wetenschappelijke inzichten te combineren met praktische benaderingen heeft haar erkend als een autoriteit op het gebied van gedragsverandering. Amy-Jane heeft niet alleen succesvolle online cursussen gelanceerd en boeken geschreven, maar heeft ook haar expertise gedeeld in gerenommeerde media en internationale podia.

Haar indrukwekkende reis van ondernemerschap en haar passie voor effectief beleid hebben geleid tot de oprichting van Evidence Based Work (EBW), een bedrijf dat professionals wil empoweren en uitmuntendheid nastreeft.

LEZINGEN

Lezingen van spreker Amy-Jane Gielen

Ontdek de inspirerende en informatieve lezingen van Amy-Jane Gielen. Als ervaren spreker en gepromoveerd politicoloog deelt zij haar diepgaande kennis en praktische inzichten over gedragsverandering en het cultiveren van succesvolle gewoontes. Met een boeiende presentatiestijl en een scherp oog voor detail, weet Amy-Jane haar publiek te inspireren en te motiveren om positieve veranderingen te omarmen.

LEZING VAN SPREKER AMY-JANE GIELEN

Hack your Habits

Dr. Amy-Jane introduceert je in de Tiny Habits methode, ontwikkeld door gerenommeerd gedragsspecialist Dr. BJ Fogg. In slechts 60 minuten onthult Amy-Jane de principes van deze revolutionaire benadering voor blijvende gedragsverandering. Het draait allemaal om het implementeren van kleine, haalbare veranderingen in je dagelijkse routine. Een eenvoudige maar krachtige aanpak die toe te passen is op elk aspect van het leven: van gezondheid en welzijn tot productiviteit en persoonlijke groei.

BONUS: Omdat Amy-Jane vastbesloten is om meer impact te maken, biedt ze alle deelnemers na afloop gratis toegang tot haar 5-daagse coachingsprogramma.

LEZING VAN SPREKER AMY-JANE GIELEN

Hack your Habits voor LinkedIn succes

In 2023 werd Amy-Jane een sensatie op LinkedIn met vijf posts gericht op de overheidscampagne ‘Wil je meer werken, laat het merken’, die keer op keer viraal gingen. Haar posts werden alleen al meer dan 4,8 miljoen keer bekeken, waardoor de overheidscampagne offline werd gehaald. In haar lezing deelt Amy-Jane hoe je met habit hacks meer bereik, volgers en verkoop kunt genereren op LinkedIn, en hoe je jouw personal brand een boost kunt geven.

LEZING VAN SPREKER AMY-JANE GIELEN

Fix het systeem, niet de vrouw

Als auteur van het binnenkort te verschijnen boek #FixHetSysteemNietDeVrouw benadert Amy-Jane feminisme met een scherp oog en een flinke dosis humor. Haar focus ligt op het doorgronden van systemische obstakels en het bevorderen van gendergelijkheid. In haar lezingen belicht ze de complexe interactie tussen beleid, maatschappij en persoonlijke ervaringen, waarbij ze inspirerende inzichten biedt voor een rechtvaardigere wereld. Deze presentatie opent niet alleen de ogen voor de systemische patronen die diversiteit en inclusie beïnvloeden, maar biedt ook praktische instrumenten voor verandering. Bijzonder relevant voor organisaties die streven naar diversiteit en inclusie.

DAGVOORZITTERSCHAP

Dagvoorzitter

Wanneer je Amy-Jane inhuurt als dagvoorzitter, moderator, panelleider, interviewer of gespreksleider, profiteer je van haar 16 jaar ervaring als onderzoeker. Haar nieuwsgierige en onderzoekende aard zorgt ervoor dat kritische vragen worden gesteld en er op de juiste momenten dieper wordt ingegaan, zonder het tijdschema uit het oog te verliezen. Als politicoloog met een brede maatschappelijke interesse kan ze zich snel in elk onderwerp verdiepen. Haar empathische en benaderbare persoonlijkheid, gecombineerd met een vleugje Engelse humor, creëert een positieve sfeer waarin gasten zich comfortabel voelen.

“Heel erg bedankt voor de goede workshop bij Unilever in Rotterdam! Heel mooi om te zien, horen, dat je met kleine veranderingen op een vast moment op de dag goede blijvende veranderingen kunt bewerkstelligen. Ik ga zeker meedoen met het gratis 5-daagse coachingsprogramma. Heel goed dit extraatje bij de workshop. De medewerkers kunnen nu met hun zelf gekozen Tiny Habits direct in de praktijk aan de slag. Dat maakt de impact van de workshop nog waardevoller.”
Marry van der Velden
Unilever
“Fijne en inspirerende workshop! Vond je ook een zeer prettige spreekster!”
Deelnemer WORonline
Kennisplatform Ondernemingsraden
“Nieuwe belangrijke inzichten dat onze gewoontes invloed hebben op ons professionele handelen. Top Amy-Jane!”
Deelnemer conferentie Expertise-Unit Sociale Stabiliteit
Ministerie van Sociale Zaken
“Super interessant, ga zo door en ik doe graag mee aan de 5-daagse challenge.”
Deelnemer workshop MBO College

Spreker bij o.a.:

VIDEO

Introductie in de Tiny Habits methode

Luister naar Amy-Jane Gielen’s keynote over hoe de Tiny Habits methode een praktische, toegankelijke benadering van gedragsverandering biedt, waarbij de nadruk ligt op kleine, beheersbare stappen ondersteund door positieve bekrachtiging, in plaats van alleen te vertrouwen op hoge motivatieniveaus.

Get In Touch

Contact

Heb je vragen? Plan geheel vrijblijvend een call met mij in of vul vrijblijvend onderstaand formulier en dan mail ik je z.s.m. terug.

dr. Amy-Jane Gielen

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden 

dr. Amy-Jane Gielen

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden