Gratis effectiviteitsconsult

Op vaste momenten gedurende het jaar zet ik mijn agenda open voor gratis effectiviteitsconsulten. Onder het genot van een digitaal kopje koffie of thee gaan we samen bekijken hoe het staat met jouw effectiviteit, zowel persoonlijk als in de uitvoering van je werk. Ben je tevreden over het beleid wat je maakt of uitvoert? Of is er nog ruimte om de impact van je werk te vergroten? Krijg je je werk af, of ben je altijd aan het haasten? Lukt het om voldoende rustmomenten in te bouwen of loopt werk continu over in privé? In het gesprek geef ik je een aantal tips waar je verder mee kunt. Bekijk hieronder mijn beschikbare data en plan zelf je call in mijn agenda in.

Totale transformatie, Amy-Jane Gielen, beleid met impact, best practices, best people, Effectiviteitsconsult, werk, privé, balans, haasten, beleid